Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Tudatos vásárló 2016

3. Tudatos vásárló vetélkedő

 

Nézd! Vedd és vidd! 3.

 

A Grassalkovich Antal Baptista Szakképző Iskola, Speciális Szakiskola és Felnőttek Általános Iskolája ebben az évben is vetélkedőt hirdet tudatos vásárló témakörben. A vetélkedő célja a tanulók fogyasztói kultúrájának és tudatos vásárlási magatartásának felmérése, kialakítása és fejlesztése.

A vetélkedőn ugyanazon iskolába járó nappali tagozatos középiskolások vehetnek részt 3 fős csapatokban, két fordulóban. Az egyes iskolák maximum 3 csapattal nevezhetnek be.

 

Regisztráció: Ide kattintva lehetett,  a csapatok a csapatnév, az iskola neve és címe valamint a csapattagok nevének megadásával 2016.04.11. és 04.13. között.

 I.                   forduló:

A csapatoknak iskolánk weboldalán 2016.04.14-én 13 és 15 óra között egy 40 kérdésből álló online tesztet kell megoldaniuk, amire feladatonként 60 másodperc áll rendelkezésre. A feladatokban 3 lehetőség közül az 1 helyes megoldást kell kiválasztani, a helyes megoldás 1 pontot ér. A helyes megoldások az első forduló lezárása után megjelennek honlapunkon. Kialakul a csapatok közötti sorrend és az első 8 csapat kerül a döntő II. fordulójába, akiket e-mail-ben értesíteni fogunk.

 II.                forduló:

A döntőt iskolánkban rendezzük meg 2016.04.28-án 10.00 órakor, ahol a döntőbe jutott csapatoknak írásbeli, szóbeli és gyakorlati feladatokat kell megoldaniuk.

 

Díjazás, nyeremények:                                    

Minden döntőbe jutott csapatot jutalmazunk, az első 3 helyezett csapat és felkészítő tanáraik kiemelt díjakat kapnak.

 

A felkészülést segítő web oldalak:

www.tudatosvasarlo.hu, www.feosz.hu, www.nfh.hu, www.levego.hu

További felvilágosítás: Marosvölgyi Csaba

e-mail: grassalkovich@baptistaoktatas.hu

tel: 06209388112

 

 

Minden csapatnak sikeres felkészülést és versenyzést kívánunk!