Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Városi Pedagógusnap 2019

Pedagógusnap alkalmából 2019.05.31-én Horváth Richárd Hatvan város polgármestere a Nagy Endre Rendezvényteremben köszöntötte a pedagógusokat. Intézményünkből három pedagógus részesült elismerésben.

 

Polgármesteri elismerésben és pénzjutalomban részesültek:

Friedrich Tünde Gizella

1977-ben végzett Magyar - történelem szakos tanárként, 1985 óta pedig könyvtáros végzettség szerzett. A Grassalkovich Antal Baptista Szakképző Iskolában 2010 óta dolgozik. Végtelenül lelkes, újító, példamutató pedagógus, aki a tanórák mellett fejlesztő foglalkozásokat és tanórán kívüli tehetséggondozó műhelyeket, könyvtári kutató játékokat szervez a diákok számára. Mindezek mellett már 5. éve vezeti az „Egyszer volt, hol nem volt…” egész tanévet átölelő projektet, a játék eredményeképpen a diákjainkkal előadott bábelőadásokkal kápráztatja el a környékbeli bölcsődéket, óvodákat, idősek otthonait. Szívén viseli iskoláját és valamennyi diákja sorsát is.

 

Pálné Ruzsák Mária

1998-tól dolgozik a Grassalkovich Antal Baptista Szakképző Iskolában. Sok éven keresztül igazgatóhelyettesként, gyakorlati oktatásvezetőként dolgozott. Jelenleg osztályfőnök, kereskedelmi osztályoknál szakoktatóként elméleti és gyakorlati képzésben vesz részt és koordinálja az iskola gyakorlati képzéseit. Elsők között kapta meg Heves megyében a szakképzésben végzett kiváló munkájáért a Heves megyei szakképzési díjat. Életfilozófiája, hogy mindenki egyformán fontos! Ennek szellemében végzi lelkiismeretesen, nagy szakértelemmel munkáját.

 

Polgármesteri elismerésben és tárgyjutalomban részesült:

Németh Anett

2005-ben végzett biológia szakos tanárként, fejlesztő pedagógusként. A Grassalkovich Antal Baptista Szakiskolának 2012 óta oszlopos tagja, igazodva az intézmény szellemiségéhez. 2015-ben okleveles teológus végzettséget szerzett, 2016-tól intézményvezető helyettes. Vezetői munkája mellett tanári, osztályfőnöki, mentori feladatokat is ellát. Diákjai számára sokszor nyújt segítséget nem csak az iskolai, de a magánéleti problémáik megoldásához is. A tanítás mellett részt vesz Uniós és hazai pályázatok írásában, pályázatok lebonyolításában. Munkáját, kiválóan, körültekintően végzi.

GALÉRIA