Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Mit tegyek a cipősdobozba?

Hogyan készíthetek ajándékot?
Első lépésként keress egy jó állapotban lévő, üres cipősdobozt! Ezután döntsd el, hogy hány év körüli fiúnak vagy lánynak szánod ajándékod, s a cipősdobozt töltsd meg ajándékokkal. A cipősdoboz ajándékokat 0-tól 18 éves korig gyűjtjük.
Mit tegyek a cipősdobozba?
Cipősdoboz ajándékodba bármit tehetsz, aminek egy gyerkőc örülhet. Ez életkortól és nemtől függően sok minden lehet, ajándékodnak szinte csak a fantáziád szabhat határt, na és persze a doboz mérete : )
Dobozod tartalmazhat:
- mesekönyvet és ifjúsági könyveket, színezőt,
- játékot (társasjátékot, kártyát, kockát, építőjátékot, foglalkoztató és készségfejlesztő játékot, babát, autót, labdát, ugráló kötelet, egyéb sporteszközt, stb.),
- higiéniai felszerelést (dezodort, tusfürdőt, sampont, fogkefét, fogkrémet, fésűt, kézkrémet), édességet (cukorkát, nyalókát, csokoládét, kekszet)
- íróeszközt és egyéb iskolai felszereléseket (füzetet, tollat, filcet, zsírkrétát, színes ceruzát, vízfestéket, temperát, radírt, hegyezőt)
- kedves lehet még egy képeslap néhány üdvözlő sorral, jókívánsággal
Van amit ne tegyek bele a dobozba?
Arra kérünk mindenkit, ajándékaitokba ne tegyetek:
- agresszivitásra késztető képeket, játékokat; pl.: játékpisztolyt, kést, pc-játékot
- konzervet, romlandó ételeket, gyümölcsöt
- törékeny tárgyat (tükröt, porcelánbabát, stb.)
- gyógyszereket
- sampon, testápoló, egyéb folyékony tárgy esetén tanácsos gondosan becsomagolni azt egy zárható tasakba, hogy sérülés, szivárgás esetén se tegye tönkre az egész ajándékcsomagotokat

GALÉRIA