Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Segítséget kapott iskolánk

Mintegy 150 vállalati önkéntes segítségével újult meg iskolánk a " Provident Őrangyalok" által, hiszen intézményünk egyike a "Provident Őrangyalok" pályázat idei hat kedvezményezettjének. A környező régióból érkezett segítők és a dolgozóink is közreműködtek az iskola épületének, udvarának és tankertjének megszépítésében.

- Igyekszünk emberközpontú, etikus vállalati kultúrát építeni, melynek része az önkéntes társadalmi munka is  – mondta el Szirmák Botond, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója.

Az Iskolában rendezett akció három helyszínen zajlott. Az önkéntesek rendbe tették az intézmény környékét és udvarát, kifestették a tantermeket, illetve kertrendezési munkálatokat végeztek az iskola tankertjében.

Maldrik Gábor, az intézményünk igazgatója elmondta: óriási segítséget jelentett számunkra a közel 150 önkéntes munkája, hiszen a felajánlás lehetővé tette, hogy a hosszú idő óta szükségszerű munkálatokat elvégezzék, kellemesebbé téve ezáltal az iskola épületét és környezetét.

Idén ősszel országszerte 6 helyszínen, mintegy 600 önkéntes „őrangyal” segít hátrányos helyzetű csoportokat támogató egészségügyi, oktatási és szociális intézmények felújításában. A cég az önkéntes munkán túl anyagi támogatást is nyújt: összesen mintegy 3 millió forint értékben biztosít eszközöket a felújításhoz. A vállalat minden évben a dolgozók javaslatai alapján, belső pályázat útján választja ki a támogatott helyszíneket.

Köszönjük a segítségüket!!!!

GALÉRIA