Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Kertész 1/9. évfolyam szintvizsga 2019

SZINTVIZSGA ÖSSZEFOGLALÓ

1/9. kertész évfolyam

 

A szintvizsga időpontja 2019.04.12-e, helyszíne az iskola tankertje volt.

A vizsga megkezdése előtt a diákok megkapták az egészséges és biztonságos munkavégzéshez szükséges munkavédelmi ismereteket, valamint a munkaruházatot és védő lábbeliket. A feladat elvégzéséhez szükséges eszközöket (ásó, gereblye, mérőszalag, kitűző pálcák) a diákok egyenként felvették.

A vizsgafeladat, egy 120x170 cm tenyészterületű ágyás kijelölése, annak megmunkálása, és a palánták helyének meghatározása volt. A munka elvégzése előtt minden tanuló kitöltötte a feladatlapot, ami a gyakorlati feladat elméleti részét tartalmazta. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által delegált szintvizsga bizottság elnöke Veres Csaba és vizsgabizottsági tag Serfőző János, folyamatosan ellenőrizték a diákok felkészültségét, munkáját, ahol szükségesnek látták a diákokat instrukciókkal látták el.

A vizsgát minden diák sikeresen teljesítette, egy tanuló elért eredményét a vizsgabizottsági elnök külön kiemelte, megdicsérte Rácz Máriót.

Összességében elmondható, hogy az éves felkészülés során a diákok alaposan elsajátították a feladat kivitelezését, pozitív hozzáállást tanúsítottak. Külön köszönet illeti Lisztik Lászlóné Katalin szakoktatót, aki tapasztalatával segítette a felkészülést, és a szintvizsga sikeres lefolytatását.

A szintvizsgán elért eredmények bizonylataként, a diákok igazolást kaptak, rajta feltüntetve az érdemjegyet.

A sikeres szintvizsgát tett tanulók névsora: Baranyi Krisztina, Czakó Ádám, Csiara Zoltán, Duka Etelka Gyöngyi, Farkas Fiorella Irén, Hajdú József, Kunyó Erik, Lukács Adrián, Maka Natália, Milák Dzsesszika Mária, Oláh Árpád Krisztofer, Papp Attila Mihály, Pikács Dzsenifer Patrícia, Pikács Natália, Pikács Szilárd, Rácz Márió, Szabó Norbert, Szitás Patrícia, Varga Krisztián.

 

Petrovics Zsolt

felkészítő, szakoktató

GALÉRIA