Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Bábelőadás

Egyszer volt, hol nem volt bábelőadás sorozat folytatódik az Új tanévben is

Az elmúlt tanévben történt egyszer, nem is olyan régen, hogy mesemondásra adták a fejüket. A „Hol volt, hol nem volt” mesemondó sorozatban azok jeleskedhettek, akik a mesélésben, történetírásban jártasak, és a megadott szereplők segítségével érdekes történeteket kerekítettek.

Ám ezzel még nincs vége a történetnek, a megálmodott mesék életre is keltek a saját kezűleg készített bábok segítségével. Tovább szőve a mese szálát pedig életre is keltették a szereplőiket a bábos előadásaik segítségével, ahol a saját maguk által megírt meséiket, az általuk elkészített bábok segítségével jelenítik meg.

Bábos előadásaikra pedig egyre több helyen kíváncsiak az emberek. Ők pedig szívesen előadják műsorukat minden érdeklődő közönségnek.

Diákjaink az új tanévben először 2015.10.02-án a Szent Erzsébet Idősek Otthonába látogattak el műsorukkal és kápráztatták el az érdeklődő közönséget.

Ez azonban csak a kezdet, hiszen a játék újra indul! Diákjaink készen állnak az újabb megmérettetésre, hogy ezúttal még érdekesebb, szövevényesebb meséket írjanak és mutassanak be báb előadás formájában.