Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Angol nyelvi tábor negyedik nap

Angol nyelvi tábor

2015.06.25-én a szokásokhoz híven ismét közös imádkozással nyitottuk a napot. Ezen a napon Tarry volt, aki mesélt az életéről egy kis történetet. A napi program ezúttal a kézműveskedés, kézügyesség fejlesztése volt. Mindenki az adott csoportjában kapott egy kis csomagot, amelyet a Texasi gyerekek küldtek egy kis levél kíséretében, amiben bemutatkoztak. Mellékelten pedig küldtek egy-egy saját készítésű karkötőt is a mi diákjainknak. A mellékelt gyöngyökkel és kiegészítőkkel a mi gyerekeink is készíthettek az adott személynek köszönetként egy karkötőt és ők is leírhatták gondolataikat a texasi diákoknak. A levelet természetesen angolul kellett lejegyezniük, amelynek a megírásában segítségükre voltak a vendégek és a fordítók is. Ezt a részét nagyon szerették a fiatalok. Remek művek készültek.
Azonban a pénteki nap és az elvállás már közelített, a zárásra pedig minden csoport ezen a napon készült egy- egy rövid kis bemutatóval, műsorral a többieknek.
Ezt követően a csoportokban a nap programjához tartozott még a jelen, múlt, jövő idejű igék elsajátítása, gyakorlása, amelyet mondatokba is foglaltak.
Délutáni programként, vendégeink ebéd után betekintést kaphattak a Baptista Szeretetszolgálat Hegymenet Klub Szenvedélybetegek és Fogyatékos Személyek Nappali Intézménye életébe és megismerkedhettek a foglalkoztatottak mindennapjaival. Cynthia bizonyságtételét megosztotta a jelenlévő felnőttekkel. Majd Bibliát osztott ki a jelenlevőknek.

GALÉRIA