Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Angol nyelvi tábor harmadik nap

Angol nyelvi tábor

2015.06.24 szerdán iskolánk tanulói az elmúlt két nap után már nagy lelkesedéssel várták, hogy megkezdődjön a nap. Reggelről egy közös imádkozással kezdtünk. A vendégek közül Cyntia tartott egy kis beszámolót az életéről. Majd megtanítottak a gyerekekkel egy gyülekezeti éneket, amit tánccal komponáltak, majd közösen énekeltek el.
Ezután csoportokra oszlottak a csapatok, és megkezdődheted az angol tanítás. Ann és Larry Bibliai történeteket olvastattak a gyerekekkel, először magyarul, majd ugyan ezt megpróbálták elolvasni velük együtt angolul. Jeleneteket is igyekeztek megtanítani a gyerekekkel, amit a résztvevők nagyon élveztek.
Délutáni programként egy kis városnézésen vettünk részt a vendégekkel, melynek keretében lehetőségük volt vásárolni is az országunkra sajátosan jellemző hazai termékeinkből pl. Hollóházi porcelán, Kalocsai paprika stb. A tanboltunkban a vendégeink elképedve szemlélték a Kosárfonó és fonottbútor készítő szakos diákjaink által készített kosarakat, dísztárgyakat, kaspókat és egyéb termékeket. Saját részre is vásároltak ezekből, amit haza vihetnek és megmutathatnak az ottani ismerőseiknek. A termékek értékét az is növelte, hogy a készítő diákok nagy része sajátos nevelési igényű, ennek ellenére a piaci feltételeknek megfelelő termékeket képesek előállítani.
Délutáni programként Tóalmásra látogattak el. A Voll Élet szava alapítványt látogatták meg

GALÉRIA