Üdvözöljük iskolánk weboldalán

2019 Farsang

Farsang a Grassalban

A Grassalkovich Antal Baptista Szakképző Iskolában az idén február 22-én rendeztük meg a farsangi vigasságot.

Az iskola tanulói hat csapatot alkotva teszteket töltöttek ki a farsang történetéről és a farsangi hagyományokról, népszokásokról. A játékok második fordulójának feladata különböző színekben pompázó farsangi álarcok készítése volt. A gyerekek ezt a feladatot is élvezettel teljesítették és egymás után „gyártották” a szebbnél szebb álarcokat, maszkokat.

Ezután a diákok játékos sorversenyeken mérhették össze egymással ügyességüket. A közös játékokban az egyik csapatot intézményünk igazgatója Maldrik Gábor Tanár Úr erősítette.

Ezután a versenyszámokban elért pontok összesítése, majd a várva várt eredményhirdetés következett. A legtöbb pontot elérő csapatok különféle ajándéktárgyakat kaptak. Ezalatt a Top Secret játék díjai és különdíja is kiosztásra került, valamint becses meghívókat is kaptak a gyerekek a hatodik éve megrendezett „Éjszaka a Grassalkovichban” április elsejei eseményére, amelyet már türelmetlenül várnak. A suli kizárólag azon tanulói részesülhetnek a megtisztelő grandiózus esemény lehetőségében, akik valamit tettek az iskoláért, annak hírnevének öregbítéséért, és valamiben kiemelkedőt, vagy  valamilyen téren különleges teljesítményt nyújtottak.

Tombolahúzással zárult a délelőtt, amelyen érdekesebbnél érdekesebb díjak: játékok, plüss állatok, ajándék büfé utalvány, és kétszer egy nap igazolt hiányzás került kisorsolásra! J

GALÉRIA