Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Tájékoztatás!

Kedves Grassalkovichos diákok, érintett szülők, kollégáim!

Bizonyára már a híradásokból értesültek/értesültetek róla, hogy megjelent a koronavírus miatt a köznevelési és szakképzési intézményekben új munkarend bevezetéséről szóló 1102/2020. (III. 14.) Korm. határozat.

2020. március 16. napjától (hétfő) az iskolákban a nevelés-oktatás tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre.

Tehát az iskolánk nem bezár, hanem új munkarendre térünk át. Határozatlan ideig tantermen kívüli digitális munkarendre, ami azt jelenti, hogy a tanulók nem jöhetnek be az oktatási intézménybe.

Az oktatás nem szünetel, hanem távoktatási rendszerben folyik tovább.A távoktatási rendszer konkrét kidolgozása, digitális segítséggel elkezdődött és folyamatosan fejlesszük. Erről az érintett osztályokban tanuló diákokat folyamatosan tájékoztatjuk!

Az iskola a külső gyakorlati képzőhellyel egyeztet, így a szakképzésben tanuló diákokat (Élelmiszer- és vegyi áru eladók (2/10), az Eladó (1/9), a Kertész (1/9, 2/10, 3/11)) a gyakorlati képzőhely fogja értesíteni a döntésükről.

Kedves diákok, kérlek Benneteket, hogy a fentieket vegyétek tudomásul és mindenki olvassa honlapunkat, facebook oldalunkat. Továbbá kérem, hogy mindenki adja meg email elérhetőségét és küldje el a titkarsag@befogadoiskola.hu email címre.

Az iskolában a munkarend szerinti ügyeletet biztosítunk és a 70/946-14-22-es vagy a 37/540-104-es telefonszámokon, vagy a titkarsag@befogadoiskola.hu email címen érdeklődjenek.

 Köszönettel, Maldrik Gábor

                         igazgató

Ezen a linken pedig megvan minden eddig kiadott rendelet, határozat: