Üdvözöljük iskolánk weboldalán

XVII. Nemzedékek szavalóversenye

XVII. Nemzedékek szavalóverseny

 

2017. április 7-én már 17. alkalommal rendezték meg a Nemzedékek szavalóversenyt a hatvani Grassalkovich Művelődési Központban. A rendezvényen az idősebb korosztály a verseny részeként, míg a fiatalabb korosztály bemutató jelleggel ad elő egy-egy verset, prózát vagy mesét. Idén is képviseltették magukat az óvodások, valamint az általános- és a középiskolás tanulók is. A rendezvény a Kocsis Albert Zeneiskola műsora, valamint Horváth Richárd polgármester úr beszéde nyitotta meg, melyben kiemelte, mennyire fontos a művészet szeretete, és ennek hirdetése bármely korosztály számára.

A rendezvényen idén Patay Fanni Viktória, végzős eladó szakos tanuló képviselte iskolánkat egy vidám verssel, Kovács Panna: Égi fénnyel című költeményével. A zsűri tagjai és a közönség egyaránt örömmel fogadta az előadást. Az értékelés során nemcsak a megható előadásmód, de a versválasztás is dicséretet kapott. A zsűri egyik tagjától Fanni az elismerő szavak mellé még jutalomkönyvet is kapott.

A jó hangulatú, kedves előadásokat követően a zsűri, valamint a rendezvény szervezői egy-egy emléklappal és emléktárggyal jutalmazták a résztvevőket.

GALÉRIA