Üdvözöljük iskolánk weboldalán

Ping-pong versenyek

Ping pong verseny: elődöntő, döntő.

2015.10.07-én a Csaba úton került sor a Ping-pong verseny előselejtezőjére, majd 2015.10.08-án a selejtezőben továbbjutott diákok megmérettették ping-pong tudásukat az iskola Tabán úti épületében. A versenyre a kiírást követően előzetesen lehetett jelentkezni Katona Csaba testnevelés tanár úrnál.

2015.10.07-e előselejtező:

Az időjárás miatt az iskola aulájában állítottuk föl a ping-pong asztalokat, egy nagyot és két kicsit. Így lehetőség volt egyszerre több helyen párhuzamosan játszani. Azok a gyerekek, akik éppen nem vettek részt a selejtezőben, biztató szavaikkal erősítették társaikat. A lányok közül csak kevesen neveztek be. Ők inkább a szurkolótábort erősítették.

A versenysorozatok végén kiderült, hogy, kik azok akik a Tabán úti versenyen megmérkőzhetnek egymással.

2015.10.08 –a döntő verseny:

A diákok már izgatottan várták a ping-pong verseny döntőjét. A verseny felfokozott hangulatban indult.  Ezen a versenyen már csak a nagyasztalon játszottak a diákok. Azoknak a gyerekeknek, akik kiestek a versenyből, vagy nem fértek oda az asztal köré, hogy szurkoljanak, azoknak lehetőségük volt a kisebb asztalokon játszani. Ez sokat segített a feszültség levezetésében, amit az esetleges kiesés okozott a játékból.

A ping-pong versenyen nagy szerepe volt a technikai tudásnak, a gyorsaságnak, a pontosságnak és a koncentráló képességnek is. A versenyzők közül Makó Róbert jeleskedett mindezekben a legjobban. Balatoni Bertold éppen egy kevéssel maradt le tőle.

Remek hangulatban telt a verseny, ami nagyon soros volt. A diákok élvezték a megmérettetést és ígérték még többet fognak gyakorolni, hogy legközelebb jobb eredményeket produkálhassanak.  

GALÉRIA