Üdvözöljük iskolánk weboldalán

6. Mosolyfesztivál 2017. május 26

VI. Mosolyfesztivál – 2017.

 

2017. május 26.-án került megrendezésre iskolánkban a már hagyománnyá vált Mosolyfesztivál. A vidám hangulatú rendezvényen a saját, valamint a környékbeli iskolák tanulói mutathatták meg tehetségüket vers, ének, zene, hangszer, tánc és egyéb kategóriákban.

Idei tanévben a Mosolyfesztivál nem megmérettetés, verseny volt, ahogyan az elmúlt években. Ezúttal ugyanis minden fellépőt egyenlő arányban díjazott az intézmény. Így ezen alkalmat a tehetségek tündöklésének tekinthettük és a szereplő diákok számára a kapott ajándékon kívül a közönség lelkes tapsa volt a jutalom.

 

Vers kategóriában:

Kovács Evelin - DISZI

Ballagó Benjamin – Bajza József Gimnázium a hatvani Nyitott ház Alapítvány képviseletében.

Szűcs Rozina – Gyöngyszem Óvoda Ecséd

Patay Fanni – GASZI

Forró Máté - GASZI

 

Ének, zene, hangszer kategóriában:

Czibolya Boglárka ének - DISZI

Szommer Barnabás - Veizer Kitti ének - DISZI

Iván Rebeka Glória hegedű - DISZI

Kátai Krisztián hegedű - Kodály Zoltán Általános Iskola

Kátai Dániel hegedű - Kodály Zoltán Általános Iskola

Oláh Alexander  gitár - GASZI

 

Tánc kategóriában:

Tari Arnold - Rajko-Talentum Táncművészeti Szakgimnázium tanulója a hatvani Nyitott ház Alapítvány képviseletében.

Antal Vivien - Pripkó Gabriella - DISZI

 

Egyéb:

Grassalkovich Bábszínpad (Boldog Barbara, Bolla Dorina, Erdélyi Bettina, Sebák Daniella, Szabó Balázs, Halmi Attila) - bábelőadások: A hollóvá változott leány, A hűséges tatár harcos és a Tatár lány megmentése.

 

Valamennyi előadáson látszott, hogy a diákok sokat és lelkiismeretesen készültek erre a fellépésre. A vidám hangulatú versek, báb előadások és zenei műsorok megörvendeztették a közönséget.

A környező iskolák diákjai, tanárai és ismerősei mellett iskolánk tanulói és szüleik is jelen voltak, hogy drukkoljanak gyermeküknek, ismerősüknek, segítsenek az előkészületekben.

Összességében elmondható, hogy a 6. Mosolyfesztivál is eredményesen, jó hangulatban zajlott és ismét egy tartalmas napot tölthettünk együtt.

GALÉRIA